ElfferichWorks
ElfferichWorks
terug┬╗Terug naar de vorige pagina.

Thema-werken

Gaat het werk keer op keer niet zoals u het zich voorgesteld heeft? Blijft uw team hetzelfde werken ook al heeft u ze de nieuwe visie al een aantal keren uitgelegd? Blijft dat ene disfunctionele punt telkens terugkomen na elke reorganisatie? Hoe vinden we de sleutel naar nieuw gedrag?

Werkend veranderen

In Thema-werken worden aan de hand van het concrete werk nieuwe werkwijzen gevonden die wel leiden tot de gewenste situatie. Samen met betrokkenen wordt een visie bepaald en in de praktijk ingevuld op een manier die ú past. Het bijzondere aan Thema-werken is dat het geheel geïntegreerd is met het werk, zodat alleen die zaken opgepakt worden die noodzakelijk zijn, maar het werken aan gedrag en attitude het primaire werk niet verstoort.

Effectief veranderen

Bij Thema-werken bepaald u gezamenlijk een deel uit het werk, bijvoorbeeld een project, of een bepaalde reguliere vergadering, waarin u expliciet gaat stilstaan bij belemmeringen. In die praktijksituatie zoekt u onder begeleiding
naar andere manieren van werken die
beter passen bij uw wensen.

home┬╗Terug naar home.

Na Thema-werken heeft u naast de concrete resultaat van het werk, met uw team de vaardigheid ontwikkeld om effectiever het bedrijfsdoel te realiseren.

S a m e n w e r k e n   i n   v e r a n d e r i n g